Anita Lykke Klausen
Neuromarketingstrateg

Anita er neuromarketingstrateg i sin egen virksomhed og ekspert i hvordan virksomheder kan bruge digital markedsføring til at aktivere de dele af hjernen, der er med til at skabe stærk(ere) relationer til dit brand.

Hun er også medforfatter til grundbogen i digital markedsføring, Help Marketing Bogen. Grundbogen blev udgivet i september 2017 og er skrevet i samarbejde med Eric Ziengs.

Bogen dækker alle områder indenfor digital markedsføring, og er et redskab for læseren til at styrke sine kompetencer på tværs af arbejdsområder.

Hver anden søndag uddeler hun guldkorn i lydformat som co-host på podcasten Digitale Tanker. Podcastens anden vært er Puk Falkenberg, som er ekspert i forandringsledelse. Episoderne sætter fokus på krydsfeltet mellem digital markedsføring, neuromarketing og ledelse.

I det daglige er Anita Head of Social hos Danmarks største site for boligejere, Bolius. Her har hun ansvaret for teamet, der håndterer Bolius’ sociale medier – lige fra strategi til kampagnearbejde.

Du kan også finde Anita hos Erhvervsakademiet IBA, hvor hun i øjeblikket er holdleder på uddannelsen Social Media Advisor.

 

 

 

Anita´s oplæg til MarketingCast 2017

Neuromarketing 101 - sådan kommer du i gang

Neuromarketing er mest kendt fra større amerikanske virksomheder, såsom Facebook og Disney, der opretter forskningsteams med scannere og avanceret udstyr. Der er sjældent fokus på, hvordan ganske almindelige virksomheder kan arbejde med neuromarketing i hverdagen.

Anita vil introducere dig til neurovidenskaben og vise dig, hvordan du selv kan komme i gang med at optimere din markedsføring og kommunikation.

Du får indsigt i dopamin, oxytocin og serotonin; de 3 neurotransmittere der blandt andet skaber motivation, belønning, anderkendelse, tilhørsforhold og tillid. Du lærer at trigge disse følelser og du får en step-by- step til hvordan du kan bruge denne viden i virksomhedens relationsskabende aktiviteter; eksempelvis gennem content og interaktion.

Se også danske case eksempler på brands der, måske som de første i verden, har brugt denne viden strategisk, og se resultaterne.