Karsten Madsen
Adm. Direktør

Karsten Madsen er 26 år. Opvokset i Sønderjylland, bosat i Odense hvor han er medejer og CEO for Morning Train.

- Vi kæmper for at et bedre internet og har udgivet flere (små) ting som er blevet populære kloden over, og det er vores mål at blive anerkendt Worldwide for vores bidrag.

At gå nye veje, i håbet om, at kunne sætte nye standarder - det er mit drive! Det handler om, at udforske det ukendte (i mit tilfælde er pionerånden vækket af internettets muligheder) og - oftest - slippe godt fra det gennem held, dedikation og stålfast vilje.

Værdisætningen af online marketing i kroner og øre er min 2017 mission.

Karsten´s oplæg til MarketingCast 2017

Hvad koster en kunde?

Online marketing er (helt kogt ned) meget simpelt: At være til stede på kanaler, og drive trafik eller opmærksomhed fra disse kanaler til ens brand.

Jeg har sammen med teamet hos Morning Train brugt mange timer på at værdisætte disse kanaler, og ikke mindst prioritere dem.

Vi har indsamlet data fra 30 vidt forskellige (anonyme) virksomheder, som bl.a. svarer på:

Hvilken kanal er billigst at markedsføre på? Hvornår skal man gøre brug af SEO? Hvad er en typisk konverteringsrate for B2B websites? I hvilken rækkefølge bør jeg anvende kanalerne?

Dette leder frem til et centralt spørgsmål: Hvad koster en kunde?

Alle virksomheder kan udregne prisen på en kunde, og stort set INGEN gør det. Jeg viser hvordan vi gør med flere eksempler og vidt forskellige brancher. Også B2B.