Andreas Nielsen
Iværksætter

Andreas Nielsen er medstifter og direktør i virksomheden Lapprador.

Lapprador prøver at bygge glæde gennem software. Det har pt. resulteret i skabelsen af verdens 3. største drukspil, en Mac-app der har været den mest indtjenende uddannelses-app i 40 lande, platformen zale der samler udsalg på tøj og meget andet.

Andreas prøver i høj grad at forbinde marketing med programmering, for at samle det bedste fra begge sider. Uden marketers ville programmører ikke have nogle kunder, men marketers vil uden programmører aldrig opnå deres fulde potentiale digitalt.

Udover MarketingCast har Andreas bl.a. også undervist på MarketingCamp, PotterCut, Digital Markedsføring og IBC.

Andreas´s oplæg til MarketingCast 2017

Sådan sælger du mere med Apps

Du bruger dem hver eneste dag, og du har måske endda haft en smart idé eller to til en ny. Men hvordan er det lige, at man sælger mere med apps?

Selvom det er sværere at lave en app end endnu en WordPress-hjemmeside, er der langt lavere konkurrence blandt apps. Derfor er der et kæmpe potentiale at hente.

Andreas fra Lapprador vil fortælle om deres erfaringer med deres 100.000 månedligt aktive brugere. Dette indebærer bla. verdens 3. største drukspil til iPhone, en Mac-app der har været den mest indtjenende uddannelses-app i 40 lande og tøjplatformen zale, som brugerne har på både web og app.

Nogle spørgsmål du blandt andet vil få besvaret:

- Kan det betale sig for os at få en app?
- Hvilke slags apps bør man lave, og hvilke bør man holde sig fra?
- Kan apps fungere som passiv indtægt ala affiliate-sider?
- Hvordan fungerer søgemaskineoptimering med apps?
- Do’s and Don’ts indenfor app-markedet