Cammilla Rysgaard
Selvstændig marketingkonsulent

Cammilla Rysgaard er passioneret specialist i praktisk marketingstrategi på mikrobudget og konceptualisering af viden formidlet i digitale produkter.

Cammilla har 19 års erfaring med stort set alle former for marketing fra hhv. reklamebureau, industrien med b-t-b, telebranchen med b-t-c og har siden 2007 drevet selvstændig virksomhed som konsulent, mentor og formidler for selvstændige og mindre virksomheder.

Cammilla er en af frontløberne herhjemme, når vi taler medlemssider og online kurser og har skrevet bogen ”Medlemsside Manualen”.

Cammillas oplæg til MarketingCast 2016

7 psykologiske triggere du kan benytte til at booste salget markant!

Vil du indvies i psykologien bag simple triggere, der kan påvirke din målgruppes adfærd, så du opnår højere konvertering?

Marketing handler i bund og grund om at påvirke en målgruppes adfærdsmønstre. En af de mest effektive metoder til dette er brugen af psykologiske triggere.

Cammilla præsenterer her 7 af de mest effektive af slagsen, der er lige til at implementere i dine landingpages, salgstekster, kampagner osv. Oplægget er for alle, der ønsker konkrete og lavpraktiske tips der kan bruges, til at skabe større indflydelse overfor målgruppen.

Hun fortæller også om effektfulde virkemidler indenfor prispsykologi. Der er en række eksempler på, hvordan du med et enkelt ciffer, placeringen af et komma eller måden du beskriver prisen, kan øge dine konverteringer markant.