Christina Zimmermann
Marketing wizard og stifter af ActOn-CPH

“If the bait is more expensive than the catch, stop fishing”

Citatet er ét af Christina Zimmermanns favoritcitater. Med mere end 20 år i markedsføring, herunder som marketing manager hos Microsoft, global marketing manager hos Oracle, og siden 2010 som selvstændig med marketingbureauet ActOn-CPH, ved Christina hvad det kræver at brænde igennem på et marked fuld af konkurrenter. Og hun brænder for at videreformidle sin viden.

Christina er ekspert i budskaber og målgrupper. Hendes evne til at kende målgruppen, identificere målgruppens behov, og implementere det i budskaber der fanger målgruppens opmærksomhed, er ikke til at komme udenom! Kombiner det med en irriterende evne til at arbejde målrettet, ja så får du en effektiv cocktail.

Så forbered dig på et intensivt foredrag med en mester i sit fag, der forstår at skabe en positiv og inspirerende atmosfære omkring sig.

 

Christina´s oplæg til MarketingCast 2017

Derfor giver din marketingindsats (ikke) resultater

"Det er ikke svært at markedsføre sig. Der er masser af muligheder. Eller støj, vil nogle mene. Det svære er at få valgt de metoder, som rent faktisk virker. Så markedsføring blir' til salg."

Alle taler om digital markedsføring. Om digitale kundeoplevelser, Content Marketing, SEO, Adwords, sociale medier osv. osv. Need to know-buzzwords, men hvad virker, og hvor skal du begynde? Hvordan bliver markedsføring til salg?

Målrettet markedsføring med effekt
Det er vigtigt at kunne håndtere megafonen, men det ses først på bundlinjen når man ved, hvad man skal kommunikere og til hvem. Vi kalder det målrettet markedsføring. Det handler bl.a. om at kende sin målgruppe, så man kan effektivisere sit budskab og sine metoder. Så bliver kommunikationen pludselig mere relevant.

Den enkle metode
Skær ind til benet, gør dig klart hvem din målgruppe er, og hvordan dit produkt skaber værdi for målgruppen. Formuler så et effektfuldt budskab inden du serverer det for din målgruppe. Relevant kommunikation eller støj? Du bestemmer.

Bliv klar til at tage megafonen
Det er helt naturligt, at være i tvivl om hvad der virker bedst. Men der er ingen grund til at lade sig stoppe af tvivlen. Vi gennemgår sammen de fire enkle steps, der skal til, for at få lavet en enkel og målbar plan for jeres marketing indsats, så I kommer tættere på at nå salgsmålene.