Danmarks største online konference om online marketing

Slip for at skulle udvælge hvilke (og dermed fravælge de fleste)
af Danmarks 20 bedste online marketing eksperter du vil se.
Til MarketingCast kan du nå dem ALLE.

Fra  01. - 30. november 2016

MarketingCast er en online konference der afvikles LIVE og interaktivt
(så ja du kan stille dine spørgsmål undervejs!)

Giv dig selv og din virksomhed et ordentligt markedsføringsløft!

Tag med på MarketingCast 2016, hvor du gennem 30 dage med 20 talere får koncentreret viden, nyttige værktøjer og tips og tricks til, hvordan du kan gøre dit arbejde med online markedsføring lettere og mere effektivt.

 

MarketingCast er for dig, der er selvstændig med en virksomhed, du ønsker skal vokse, for dig, der har produkter eller ydelser, du vil sælge online, for dig, der er marketingansvarlig, for dig, der sidder i et kreativt team, for dig, der hjælper andre med online markedsføring mfl.

Tag på konference uden at forlade dit skrivebord

På MarketingCast 2016 vil du få uvurderlig videnafgørende indsigt og forståelse for e-mail-marketing, Facebook annoncering, sociale medier, konvertering, søgemaskineoptimering, usability, content marketing og meget mere.

 

MarketingCast foregår online, så du kan deltage præcis der, hvor du er, på arbejdet, hjemme eller et helt tredje sted.

 

Da online foredragene afvikles LIVE, kan du spørge og få svar direkte, mens de foregår.
(Hvert foredrag varer ca. 1-1,5 time inkl. Q&A)

 

Alle online foredrag inkl. Q&A bliver optaget, så du altid kan se dem, hvis du bliver forhindret i at deltage, eller gerne vil se dem igen, når du har lyst. (De er også tilgængelige efter MarketingCast 2016 er ovre).

Tirsdag den 01. november kl. 10.00

Lær at sælge med LinkedIn

Martin Lund

Martin Lund

Hader du kold kanvas? Så er der gode nyheder: Det virker ikke, og der er en meget mere effektiv metode, som ikke engang gør ondt. Vi skal snakke Social Selling på LinkedIn.

I Danmark er der 2 millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du; og det er ikke svært at lære.
En ny disciplin

Social Selling er en ny disciplin, der læner sig op af PR, SEO, content marketing, branding og direkte salg. Ofte er det sværeste ved Social Selling, at man skal aflære gamle taktikker, som ellers har tjent en godt. Fx er den klassiske ’sælge-Helge-på-brede-fælge’ type er røget fuldkommen ud af loopet.

Onsdag den 02. november kl. 10.00

Instagram 101 – fra ”like” til ”love”

Anne Billing

Anne Billing

Med næsten 1 million månedlige brugere har Instagram for længst positioneret sig som et af de vigtigste sociale medier i Danmark.

Med udrulningen af nye funktioner som Stories, business profiler og insights har Instagram virkelig kridtet banen op til at blive en tung spiller indenfor online marketing.

Vi gennemgår de nye features og ser på mulighederne for annoncering i en verden, hvor brugeren ikke er i købe mode.

Vi kigger ind bag hashtags og likes og ser på, hvordan du finder de helt rigtige followers og skaber loyale ambassadører.

Du får også tips til Apps og værktøjer, som løfter din Instagram profil til next level.

Torsdag den 03. november kl. 10.00

Få Casper´s hemmeligheder om online marketing

Casper Blom

Casper Blom

Vær med på første række, når den unge succesfulde forretningsmand, Casper Blom, afslører sine forretningstips om online markedsføring. Den unge, talentfulde og dedikerede serie iværksætter og investor, Casper Blom, vil til dette foredrag dele ud af sine gode råd og erfaringer med online markedsføring – og han ved, hvad han taler om.

Selv startede han sin karriere som 12-årig med at sælge brugte golfbolde. Siden da er det gået stærkt, så stærkt at han allerede har nået at skabe adskillige, succesfulde internet-virksomheder, der i dag omsætter for beløb i millionklassen.

Det er altså en ekspert i online markedsføring, som til dette foredrag vil tale om, hvordan man bedst muligt markedsfører sin virksomhed med internettets uanede muligheder. Men det er også en ung mand, der vil fortælle om sine egne erfaringer og om, hvad der driver og motiverer ham frem mod de klare mål.

Mandag den 07. november kl. 10.00

Sådan udnytter du Facebooks fulde potentiale

Mads Paaskesen

Mads Paaskesen

I mit oplæg om hvorfor du som marketingansvarlig i en virksomhed i dag ikke kommer udenom Facebook, vil jeg gå i dybden med de trends vi oplever i forbrugernes onlineadfærd, samt give konkrete guidelines til hvordan du skal tænke, når du skal tænke på dine aktiviteter på Facebook, hvad end det er organisk eller betalt.

Sidst vil jeg berøre det måske mest relevante emne indenfor online marketing for tiden, nemlig attribution og tracking. Hvordan kan du få et overblik over hvilke marketing aktiviteter der bidrager mest til dit salg, og dermed optimere dine budgetter? I PL & Partners er ovenstående emne noget vi helt konkret snakker med Facebook om i dagligdagen, da det er utrolig svært, men samtidig altafgørende for det udbytte du får af dine samlede aktiviteter.

Tirsdag den 08. november kl. 20.00

Fra keywords til omfavnelse

Thomas Rosenstand

Thomas Rosenstand

Tiden, hvor der primært skulle arbejdes med enkelte søgeord, er passé. Mennesker stiller spørgsmål i Google, og den virksomhed, der giver svarene, får ordren. Sådan er det.

Vi tager en tur gennem de mange muligheder, du har for at være den, der giver svarene, lander ordren og i øvrigt sikrer dig ”evigt grønt indhold” på din hjemmeside / webshop.

Det kommer ikke af sig selv – men det meste skal kun laves én gang. Spørgsmålet er: Hvor længe tør du vente?

Onsdag den 09. november kl. 10.00

Hvis dine kunder ikke kender dig, kan de ikke handle med dig

Lars Lindskov

Lars Lindskov

Mange virksomheder og organisationer har styr på de klassiske marketingdiscipliner som website, nyhedsbreve og brochurer samt deltagelse i konferencer og events. Frontløberne har herudover også styr på video, social media og content marketing-kampagner. Men et af de mest kost-effektive værktøjer overser de ofte.

PR er et effektivt og troværdigt værktøj til at positionere og skabe synlighed om din virksomhed og dit brand. Som strategisk kommunikationsværktøj har PR flere fordele. Blandt andet opfattes redaktionel omtale mere troværdigt end annoncer – og de gode historier kan også anvendes på de sociale medier, fordi de som udgangspunkt er strippet for corporate bullshit.

Torsdag den 10. november kl. 10.00

Sådan opbygger du dit nyhedsbrev til at blive din bedste salgskanal

Kim Øsstergaard

Kim Østergaard

Kim har arbejdet professionelt med e-mailmarketing i en lang årrække og vil i foredraget give dig nøglerne til at få succes med dit nyhedsbrev – og fortælle, hvordan du undgår den største faldgrube.

Det handler først og fremmest om forberedelse – allerede inden du begynder at få tilmeldinger, skal din plan være på plads. Kim vil i foredraget forklare, hvordan du skaber et godt velkomstflow, som booster dine senere kampagner, fordi du får aktiveret dine modtagere straks ved tilmeldingen.

Derudover kommer Kim blandt andet omkring sikkerhed, nødvendig systematik, tilmeldinger via din hjemmeside og Facebook samt skabeloner med videresend-funktion.

Mandag den 14. november kl. 10.00

Sådan gør du dit website effektivt med brugervenligt indhold

Rikke Marie Søegaard

Rikke Marie Søegaard

Du har lagt strategien. Målgruppen kender du nogenlunde. Nu skal der laves relevant indhold til dit website og andre digitale kanaler. Men her rammes du af den hårdtslående sandhed: Op mod 75 % af alt digitalt indhold fejler!

Størstedelen af det indhold, der bliver skabt i dag er usynligt for målgruppen, svært at navigere i, ulæseligt på en skærm og på andre måder bruger-uvenligt.

Det er hjerteskærende at tænke på alt det hårde arbejde, der hver dag bliver spildt, når virksomheder forsøger at levere relevant, værdifuldt og engagerende indhold.

Den gode nyhed er, at det behøver ikke være sådan for dig. Du kan nemt lære at gøre dit indhold effektivt – og det er slet ikke så svært, når du kender de små tricks!

Tirsdag den 15. november kl. 10.00

Sådan får din virksomhed succes med videomarkedsføring

Henrik Braendgaard

Henrik Brændgaard

Fremtiden er at kunne engagere sine kunder - og det kan video. På dette foredrag vil du få gode tips og værktøjer til, hvordan du med enkle midler kan benytte video effektivt og rentabelt i din markedsføring.

Hvordan du med video når ud til et større publikum og skaber mere trafik, så det understøtter dine mål i din online markedsføring. Eksempelvis til annoncering eller til at fortælle historier om dine produkter og din virksomhed.

 

Onsdag den 16. november kl. 10.00

Domænestrategier i forbindelse med international SEO

René Madsen

René Madsen

Optimering i dag har en anden indgangsvinkel og alt for mange websites er grundlæggende sat forkert op.

Her tænkes på specielt domæne strategier og opsætning af websites med flere sprog, hvor rigtig mange website ejere ikke forstår hvordan systemet skal sættes op for at kunne være med internationalt.

HTTP og HTTPS er ofte sat op på servere uden korrekte SSL certifikater og uden kunden ved det er sat op med begge protokoller, hvilket kan betyde dobbelt indeksering af websitet med de følger det giver for placeringer i søgeresultaterne.

Torsdag den 17. november kl. 20.00

10 trin til webinarer, der sælger til et stort publikum

Lise Halskov

Lise Halskov

Lise har afholdt flere hundrede webinarer, og hun vil dele sine erfaringer med dig – i form af 10 nemme trin til at lave webinarer, der får et stort publikum og sælger dine produkter.

Formålet med foredraget er at inspirere dig til at komme i gang med webinarer og at få gennemhullet nogle af de myter, der eksisterer – for ja: alle kan lave webinarer, og der findes webinar-emner for alle slags virksomheder. Og nej: man behøver ikke at være hverken sjov, smuk eller super udadvendt for at få succes med sine webinarer.

Lise vil enkelt og elegant vise dig, hvordan webinarer bliver et godt markedsføringsværktøj. I foredraget kommer hun omkring teknik, mindset, forberedelse, indhold, salg med webinarer, gæster og meget mere.

Fredag den 18. november kl. 10.00

Konverter brugere til kunder: Sådan optimerer du designet af dit website

kim Skulder

Kim Bjørn

Få indblik i de afgørende design-valg, som kan bestemme din virksomheds skæbne! I dette foredrag får du konkrete værktøjer til at skabe overblik for dine brugere, gøre dem mere interesserede i dit indhold og øge sandsynligheden for at de køber eller kontakter dig.

Vidste du at 75% af brugerne vurderer din virksomheds troværdighed ud fra designet af jeres website? Design handler ikke om smag – men skal fungere, engagere og konvertere. Det er ikke ligegyldigt hvilke farver du anvender, eller hvad du selv synes om dem.

Det er derimod afgørende hvordan de virker og hvad de signalerer. Billeder og illustrationer kan anvendes til at skabe genkendelighed og ”spejle” brugerne, samt øge attraktionsværdien af dine produkter eller informationer. Tekst og layout skal afspejle indholdet og være nemt at finde rundt i.

Mandag den 21. november kl. 10.00

Fremtidens mobilhandel – hvordan ser den ud?

John G Pedersen

John G. Pedersen

John G. er ekspert i mobilteknologi og -brug og vil i foredraget forsøge at besvare spørgsmålet om, hvordan mobilhandlen kommer til at se ud i fremtiden. Handel på nettet er nemlig i stærk vækst – i Danmark er den steget 31 pct. på blot to år – og den foregår i høj grad mobilt.

Mere end hver tredje forbruger benytter mobile enheder som smartphones og tablets, når de køber varer eller ydelser digitalt, og tendensen er tiltagende. Eksempelvis er andelen af danskere, som har prøvet at handle på nettet via mobil eller tablet, steget med 74 procent de sidste to år.

Fremtidens forbrugere forventes altså at handle mobilt på nettet, og det er derfor afgørende at få tilpasset sin hjemmeside, webshop mv. til smartphones og tablets hurtigst muligt – det vil give den største vækst på både kort og langt sigt.

Tirsdag den 22. november kl. 10.00

Opskrift: 3 Content Marketing tiltag der skaber leads og kunder

Eric Ziengs

Eric Ziengs

Hvis dit Content marketing arbejde kun er nogle blog posts, et par guides og en fancy video, SKAL du deltage her! For så har du et kæmpe potentiale til at udnytte Content Marketing-arbejdet og data til at skabe masser af flere leads. For Content Marketing er meget mere!

På dette foredrag gennemgår Eric 3 helt konkrete content marketing tiltag, som du kan kopiere direkte i din marketingstrategi uden du skal sætte hele årsbudgettet på spil.

Eric forklarer hvorfor disse tre tiltag er givende. Bagefter får du opskriften til at implementere dem selv. Oplægget er fyldt til bristepunktet med eksempler, så du se dem in action.

Det betyder, at du får en god fornemmelse, om tiltagene er relevante for netop din situation og hvordan du dagen efter selv kan sætte dem op.

Onsdag den 23. november kl. 10.00

Sådan sælger du – uden at være Sælger-Helge

Jannie Ilum Gade

Jannie Ilum Gade

Kunder anno 2016 sidder desværre næppe og venter på dit telefonopkald… De Googler eller forhører sig hellere i deres netværk, når de mangler noget.

Men hvordan får du så solgt noget (mere) og gerne uden at du behøver at være en smart Sælger-Helge? Og helst uden et gigantisk markedsføringsbudget? Det lærer du på dette foredrag.

Målgruppen er såvel dig, der allerede er en garvet sælger eller markedsføringsnørd, men gerne vil finde en lettere måde at få kunder. Det er også for dig, som har opdaget, at salg og markedsføring er nye (nødvendige) discipliner.

Når foredraget er slut vil du have fået et nyt mindset når det gælder salg og markedsføring - og du vil med garanti have fået helt ny viden om netop dine kunder, som du kan bruge til at skrue op for omsætningen.

Torsdag den 24. november kl. 10.00

Sådan 4‐doblede vi vores omsætning på Amazon på 6 måneder

Steffen Hedebrandt

Steffen Hedebrandt

I dette foredrag vil Steffen forklare hvordan Airtame 4-doblede deres månedlige omsætning på Amazon, i løbet af 6 måneder. Du vil blive introduceret til:

  • Hvordan Amazons søgemaskine virker anderledes end Googles.
  • Hvordan du kan lave reklamer på Amazon.
  • Hvordan du optimere din produktside i forhold til Amazons søgemaskine.
  • Og vigtigst, hvordan man man bygger et system, som løbende samler anmeldelser fra glade kunder.

Fredag den 25. november kl. 10.00

7 psykologiske triggere du kan benytte til at booste salget markant!

Cammilla Ryesgaard

Cammilla Rysgaard

Vil du indvies i psykologien bag simple triggere, der kan påvirke din målgruppes adfærd, så du opnår højere konvertering?

Marketing handler i bund og grund om at påvirke en målgruppes adfærdsmønstre. En af de mest effektive metoder til dette er brugen af psykologiske triggere.

Cammilla præsenterer her 7 af de mest effektive af slagsen, der er lige til at implementere i dine landingpages, salgstekster, kampagner osv. Oplægget er for alle, der ønsker konkrete og lavpraktiske tips der kan bruges, til at skabe større indflydelse overfor målgruppen.

Hun fortæller også om effektfulde virkemidler indenfor prispsykologi. Der er en række eksempler på, hvordan du med et enkelt ciffer, placeringen af et komma eller måden du beskriver prisen, kan øge dine konverteringer markant.

Mandag den 28. november kl. 10.00

Mindmap: Større kreativitet og bedre overblik

Mads Brøbech

Mads Brøbech

Mindmap er et værktøj, som kan hjælpe din hjerne i mange af dine daglige marketingopgaver – bl.a. Kreativitet, idegenerering, overblik, planlægning og struktur.

Mads vil vise dig hvordan du hurtigt og enkelt kan bruge mindmap til specifikke marketingopgaver. Du vil lære:

- hvordan hjernen og internettet minder om hinanden
- hvordan du opstarter en marketingplan eller kampagne
- hvordan du skaber mange ideer på kommando
- hvordan du kan se nye sammenhænge og blive mere innovativ
- hvordan du kan have alle dine marketingaktiviteter på et stykke papir
- hvor du finder flere on- og offline ressourcer

Tirsdag den 29. november kl. 10.00

15 taktikker der skalerer din linkbuilding-strategi

Lars Skjoldby

Lars Skjoldby

Gode links er (stadig) den mest afgørende faktor for at opnå top placeringer på Google. Men det er også den disciplin, som flest har sværest ved at udføre.

Går du efter et link ad gangen, når du i bedste fald status quo med konkurrenterne. Og i værste fald sakker du bagud.

I dette indlæg afslører Lars Skjoldby, hvordan du indarbejder skalering ind i din linkbuilding-strategi og hvordan du laver en linkbuilding-kampagne ved hjælp af content marketing, der skaber mange links.

Du får 15 konkrete taktikker baseret på nogle af Lars’ største succeskampagner – PLUS nogle af hans største fails, så du undgår at gøre det samme.

Onsdag den 30. november kl. 10.00

Tjen penge med retargeting på AdWords, Facebook & Instagram

Halfdan Timm

Halfdan Timm

Med retargeting har du mulighed for at målrette annoncering mod personer, der i forvejen har været inde på dit website og vise interesse for et eller flere produkter. Med Halfdan Timms oplæg lærer du:

- Hvilke platforme, der giver det bedste afkast for dine annonceringskroner
- Hvordan du opretter flows med flere annoncer og modner dine kunder
- Hvordan du automatiserer din markedsføring med retargeting
Og meget mere.

Retargeting er ofte den vertikal inden for digital markedsføring, der giver det højeste afkast. For at forblive konkurrencedygtig mod dine konkurrenter, er det derfor en forudsætning, du har styr på retargeting-aspektet af din markedsføring. Invester en time i retargeting. Det betaler sig hjem mange gange.

Giv dig selv et forspring - deltag på MarketingCast 2016

Køb din billet til MarketingCast 2016, hvor du gennem 30 dage får 20 forskellige oplæg fra 20 af Danmarks bedste online marketing eksperter, fra  01. - 30. november 2016. (Inkl. optagelse af alle foredragene med Q&A).

Spar kr. 700.- på din billet
Din investering for hele MarketingCast er lige nu kun kr. 1.495.- + moms hvis du køber din billet inden den 23. oktober kl. 22.00. Herefter er prisen kr. 2.195,- + moms.

Tilmeldingen er nu lukket

Dag
Time
Minut
Sekund

Eller når alle pladser er solgt.

Sådan tjener du din investering hjem:
Du skal bare have et enkelt marketing tricks eller inspiration til en idé, så tjener du nemt pengene hjem igen. Se det som en investering til dig selv.

Når du har købt din billet, bliver du inviteret til at netværke med os andre i MarketingCast´s lukkede gruppe på Facebook.

De mest almindelige spørgsmål og svar

Toppen af siden

MarketingCast v/MyPressWire ApS, Klausdalsbrovej 601. 2750 Ballerup
Kundeservice: +45 43 47 30 47 - CVR 27 91 93 32