Jacob Elton
Idemager og underviser

Når folk skriver eller ringer til mig og siger at det jeg har lært dem på LinkedIn, virker, så føler jeg mig fuldendt!

Det er en meget speciel følelse at vide at jeg gør en forskel i andres arbejdsdag.

Mange af de ting jeg underviser i på LinkedIn, virker udadtil grænseoverskridende og udenfor komfortzonen – men sandheden er, at det er her udviklingen sker på LinkedIn, ligesom den gør i det virkelige liv.

Nelson Mandela sagde en gang, ”I either win, or learn”. Det har givet mig tålmodighed og troen på at der ville komme en dag i mit liv, hvor jeg kunne gøre en forskel for andre rent arbejdsmæssigt – og den dag er kommet. Siden sommeren 2015, har jeg hjulpet (sammen med Martin) over 350 mennesker gennem vores LinkedIn kurser, med at blive uddannet i brugen af LinkedIn til salg.

Min personlige ambition, er at påvirke så mange mennesker som mulig, da jeg har set at LinkedIn er med til at ændre den måde vi laver forretning med hinanden på i Danmark! Når jeg ikke arbejder på min drøm sammen med Martin Lund i LinkedInsider, er jeg en meget privat person, der har en dejlig hustru og sammen har vi lille Irma fra maj 2016 og så har jeg en søn fra et tidligere forhold på snart 10 år.

Jeg elsker at spille basketball og squash, og i sen alder er jeg begyndt at dyrke en del mountainbike. Sport har altid været en stor interesse, men jeg er ikke die-hard fan på nogen måde, men der er to hold i verden der interesserer mig mere end andre, og det er Manchester United og Chicago Bulls.

Connect med mig på LinkedIn, især hvis du har tænkt dig at deltage, så kan jeg lære dig at kende, inden vi skal ”ses”.

 

 

 

Jacob´s oplæg til MarketingCast 2017

Lær at sælge endnu mere med LinkedIn

Forestil dig to millioner mennesker til en kæmpefest, hvoraf kun 100.000 reelt set holder festen – de andre 1.9 millioner står bare og kigger på. Så har du et godt billede af hvordan det er at være på LinkedIn i Danmark, i dag. 5% tør at sige noget. 95% står og lytter.

Dette ved vi nu er billedet, efter mere end to års undervisning. Når du møder op til denne undervisningsseance, så får du opskrifter, tips og tricks til hvordan du skal komme i kontakt med den rigtige målgruppe – og få dem til at svare dig. Også selvom du ikke kender dem, eller de kender dig.

Mange tror at det er magi der skal til, for at få kunder ind i butikken gennem et socialt medie. Men det er det ikke. Det er faktisk let at finde ud af, når du bare har det rigtige mind-set og de rigtige værktøjer. Resten er handling.

Skal du have størst udbytte af den viden jeg kommer med, efter du har deltaget på foredraget, så er det netop handling der skal til, ellers havner du bare det samme sted som inden vi startede.

LinkedIn lancerede tidligt i år deres nye design for alle danskere og det vendte op og ned på manges hverdag på LinkedIn. Som vi kender det fra alt andet gennem historiens gang, så er der altid modstand på når der sker nye ting og ting ændres.

Sidste år, hvor min kompagnon, Martin Lund deltog i MarketingCast, til nu, har vi fået dette nye design. Der er ikke så mange der brokker sig over det længere (de har vænnet sig til det), men det de færreste ved, er at nogle af de fede features vi havde i det gamle design – er kommet tilbage! Det vil du også få et indblik i.

Du vil også få indsigt i nogle af alle de muligheder der ligger i Sales Navigator, som vi også efterhånden har brugt mange timer i og den største værdi du vil få ud af det, er du aldrig nogensinde kommer til at spilde din tid igen på LinkedIn – Sales Navigator er den direkte vej til destinationen og ikke margueritruten.

Det vigtigste jeg kan sige til dig inden du deltager, er at LinkedIn er ligesom dit fitnesskort. Det virker kun når du bruger det.