John G. Pedersen
Mobilekspert

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver via MereMobil.dk artikler, analyser og anmeldelser til Ekstra Bladet, Jyllands-Posten m.fl.

Du kan også opleve ham som ekspert på medier som DR, TV 2 News, Radio24syv, DR P4 og DR P3 samt en lang række regionale radioer, magasiner og udgivelser.

Tilbage i 1996, da en smartphone stadig var science fiction, grundlagde John G. Mobilsiden.dk, som han indtil marts 2013 var chefredaktør på.

I dag driver han MereMobil.dk, der dagligt dækker den bærbare teknologi – dvs. mobilbranchen som helhed, smartphones, tablets og andre teknologier, der er i direkte eller indirekte berøring med området, forbrugsstof, baggrund om teknologi og analyser, tips til smartphones osv.

Johns oplæg til MarketingCast 2016

Fremtidens mobilhandel – hvordan ser den ud?

John G. er ekspert i mobilteknologi og -brug og vil i foredraget forsøge at besvare spørgsmålet om, hvordan mobilhandlen kommer til at se ud i fremtiden.

Handel på nettet er nemlig i stærk vækst – i Danmark er den steget 31 pct. på blot to år – og den foregår i høj grad mobilt. Mere end hver tredje forbruger benytter mobile enheder som smartphones og tablets, når de køber varer eller ydelser digitalt, og tendensen er tiltagende. Eksempelvis er andelen af danskere, som har prøvet at handle på nettet via mobil eller tablet, steget med 74 procent de sidste to år.

Fremtidens forbrugere forventes altså at handle mobilt på nettet, og det er derfor afgørende at få tilpasset sin hjemmeside, onlinebutik mv. til smartphones og tablets hurtigst muligt – det vil give den største vækst på både kort og langt sigt.

I foredraget vil John G. bl.a. komme omkring udfordringerne i at tiltrække forskellige grupper af forbrugere. Hvordan imødekommer du fx både den købestærke senior-gruppe, den nye generation af unge, som er vokset op med Internettet, både mænd og kvinder osv.?

Som salgskanal har Internettet vist sig at være en ubetinget succes – og det forventes det at fortsætte med at være. John G. vil i foredraget give sit bud på fremtidens mobile internethandel og inspirere dig til at gøre din forretning endnu mere mobilvenlig.