Kim Bjørn
Digital Design Ekspert

Kim Bjørn er digital design ekspert, forfatter og foredragsholder med mere end 20 års erfaring i designbranchen – senest som digital designchef på Ekstra Bladet gennem mere end otte år.

Kim er uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole (DMJX) hvor han også er Advisory Board Member. Han har undervist på DMJX og Teknologisk Institut i en lang årrække, er formand for den digitale konkurrence komité i Society for News Design Scandinavia og er desuden forfatter til 6 bøger om grafisk og digitalt design – herunder bestselleren “Grundbog i Grafisk design”.

Kim er indehaver af Kim Bjørn Design, som hjælper virksomheder med at skabe optimale digitale løsninger med discipliner som UX, Interface Design, visuel identitet m.m.

Kims oplæg til MarketingCast 2016

Konverter brugere til kunder: Sådan optimerer du designet af dit website

Få indblik i de afgørende design-valg, som kan bestemme din virksomheds skæbne! I dette foredrag får du konkrete værktøjer til at skabe overblik for dine brugere, gøre dem mere interesserede i dit indhold og øge sandsynligheden for at de køber eller kontakter dig.

Vidste du at 75% af brugerne vurderer din virksomheds troværdighed ud fra designet af jeres website? Design handler ikke om smag – men skal fungere, engagere og konvertere. Det er ikke ligegyldigt hvilke farver du anvender, eller hvad du selv synes om dem.

Det er derimod afgørende hvordan de virker og hvad de signalerer. Billeder og illustrationer kan anvendes til at skabe genkendelighed og ”spejle” brugerne, samt øge attraktionsværdien af dine produkter eller informationer. Tekst og layout skal afspejle indholdet og være nemt at finde rundt i.

Vi ser på konkrete, danske eksempler og gennemgår de vigtigste trin til at optimere konvertering, brugeroplevelse, funktionalitet og performance. Derefter vil du se på jeres website med helt nye og klare øjne.