Kristian Koch
Foredragsholder, coach & forfatter

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholder og coach, som både hjælper erhvervsfolk og musikere i at formidle troværdige og fængende budskaber.

Kristian holder foredrag for erhvervslivet omkring kropssprog og menneskers bevidste og ubevidste signaler og coacher i forbindelse med interne og eksterne præsentationer. Kristian Kochs ekspertise bygger på en baggrund som skuespiller og over 12 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Kristian Koch har skrevet bogen: Ud Over Scenekanten. Har en Diplom fra ITU (IT Universitetet) med speciale i kommunikation med visuelle hjælpemidler. Med sin unikke baggrund holder Kristian også kurser og foredrag omkring den gode brug af PowerPoint.

Kristian Kochs kunder er alt lige fra Red Bull, Novozymes, Novo Nordisk og DJØF til Sony pladeselskab, Hanne Boel, The Minds of 99 og DJ Martin Jensen.

Kristian´s oplæg til MarketingCast 2017

3 uundværlige tricks til at brænde igennem, når du skal tale foran andre mennesker

Få siger det, men det er de færreste, som bryder sig om, at stille sig op, og tale foran et publikum - ligegyldigt om det er kollegaer, kunder, familie eller noget helt fjerde. I dette foredrag vil jeg komme med tre teknikker, der vil have positiv indvirkning på dit næste oplæg eller møde: 

- Få bedre styr på din nervøsitet
- Få den optimale kontakt til dine lyttere
- Få bedre styr på dit kropssprog

Helt konkret vil jeg snakke om den enkeltstående ting, de fleste af mine klienter overser, som gør at de ikke kommer godt fra start, og fanger deres lyttere.

Ligeledes vil jeg se på de elementer, som gør mine klienter mest nervøs, og ikke mindst redskaberne til at få nervøsiteten under kontrol.

Skal man være god til at fange andre mennesker, om det er til en præsentation, et oplæg eller et møde, så skal man have styr sin krop…hvilket de færreste har. Helt konkret vil jeg komme med teknikker, der hurtigt kan gøre en stor forskel.