Lise Halskov
Indehaver af Online Haj

Lise Halskov har arbejdet som projektleder inden for marketing og reklame i rigtig mange år, på reklamebureauer og i større, internationale virksomheder i både Danmark og udlandet.

Hun har bl.a. haft store brands som Statoil, Procter & Gamble, Kellogg’s, m.fl. som kunder. For omkring 7 år siden fik Lise lyst til at skifte gear og prøve livet af som selvstændig – og opdagede, at markedsføring som lille selvstændig uden noget bureau og masser af penge i baghånden var noget anderledes, end hvad hun var vant til.

Derfor satte hun sig for at lære, hvordan man markedsfører sig på nettet, fra bunden. Med projektledelsen.dk begyndte hun at tilbyde onlinekurser og undervise i projektledelse for almindelige mennesker – og lærte en masse om online marketing undervejs.

Ud af de erfaringer, Lise gjorde sig, og de utallige, dyre lærepenge, hun måtte betale undervejs, opstod ønsket om at hjælpe andre små virksomheder med at få succes online.

Hun ønskede at tilbyde hjælp fra de allerdygtigste eksperter – dem, der virkelig kan deres kram – og at hjælpe små selvstændige med at gøre tingene i den rigtige rækkefølge.

Resultatet blev Online Haj, som Lise har bygget op omkring et hav af online webinarer, mere end 200 af slagsen, hvor hun selv underviser, og hvor de dygtigste online marketing eksperter deler deres viden – på en måde, så det bliver overskueligt at lære at markedsføre sig på nettet.

Det er karakteristisk for Lises undervisning, at hun går systematisk frem, er stille og rolig, nede på jorden og kalder en spade for en spade!

Lise´ oplæg til MarketingCast 2016

10 trin til webinarer, der sælger til et stort publikum

Lise har afholdt flere hundrede webinarer, og hun vil dele sine erfaringer med dig – i form af 10 nemme trin til at lave webinarer, der får et stort publikum og sælger dine produkter.

Formålet med foredraget er at inspirere dig til at komme i gang med webinarer og at få gennemhullet nogle af de myter, der eksisterer – for ja: alle kan lave webinarer, og der findes webinar-emner for alle slags virksomheder. Og nej: man behøver ikke at være hverken sjov, smuk eller super udadvendt for at få succes med sine webinarer.

Lise vil enkelt og elegant vise dig, hvordan webinarer bliver et godt markedsføringsværktøj. I foredraget kommer hun omkring teknik, mindset, forberedelse, indhold, salg med webinarer, gæster og meget mere.