Casper Blom
Iværksætter og junior investor

Casper startede sin første forretning som 12-årig, hvor han solgte brugte golfbolde på hjemmesiden brugtegolfbolde.dk og lærte fra den spæde start hvad hård arbejde, flid og dygtighed kan føre til. I 2007 gennemførte i Casper Copenhagen Marathon som den yngste deltager nogensinde.

I 2010 stiftede Casper med hjælp fra sin far – et anpartsselskab og havde som 18-årig omsat for den første million. I dag er Casper en driftig serie-iværksætter med flere firmaer, der samlet omsætter for millioner hver måned.

Casper har investeret i nye talentfulde iværksættere bl.a. i Drinkster sammen med Jesper Buch. Et af Casper citater er: Alt kan lade sig gøre, hvis man vil det nok.

Casper´s oplæg til MarketingCast 2016

Få Casper´s hemmeligheder om online marketing

Vær med på første række, når den unge succesfulde forretningsmand, Casper Blom, afslører sine forretningstips om online markedsføring.

Den unge, talentfulde og dedikerede serie iværksætter og investor, Casper Blom, vil til dette foredrag dele ud af sine gode råd og erfaringer med online markedsføring – og han ved, hvad han taler om. Selv startede han sin karriere som 12-årig med at sælge brugte golfbolde. Siden da er det gået stærkt, så stærkt at han allerede har nået at skabe adskillige, succesfulde internet-virksomheder, der i dag omsætter for beløb i millionklassen.

Det er altså en ekspert i online markedsføring, som til dette foredrag vil tale om, hvordan man bedst muligt markedsfører sin virksomhed med internettets uanede muligheder. Men det er også en ung mand, der vil fortælle om sine egne erfaringer og om, hvad der driver og motiverer ham frem mod de klare mål.