Eric Ziengs
Content Marketing ekspert og podcast vært

Eric er vært på Help Marketing-podcasten, der hver uge sætter fokus på ét emne inden for digital markedsføring. Fokus er på at hjælpe andre. Det sikrer, at du også selv får succes.

Det er lige præcis den indstilling, content marketing også kræver. Eric har mange års erfaring fra kundearbejde i sin egen konsulentvirksomhed Nochmal og fra arbejdet som digital strateg hos Danmarks største site for boligejere, Bolius med over million sessions om måneden.

Eric er desuden medforfatter til Help Marketing Bogen – Grundbogen i digital markedsføring.

Eric´s oplæg til MarketingCast 2017

3 ting du kan gøre for at skabe leads til din salgstragt

Har du nogensinde læst om mulighederne med et produkt, som du slet ikke ville købe? Du købte det nok ikke uanset hvad det kunne. Den fejl begås ofte af marketers. Man distribuerer content marketing indhold, der ikke passer til modtagerens situation.

Stop det!

  • Du skal lave content marketing indhold til at tiltrække opmærksomhed
  • Du skal lave content marketing indhold, der modner modtageren til en potentiel kunde (lead)
  • Du skal lave content marketing indhold, der konverterer leadet til at blive kunde

Når du har indholdet, skal du sikre, at kunderne i ser det i den rigtige sitation, så de kan komme ned igennem salgstragten. På dette webinar gennemgår Eric de tre typer indhold og giver forslag til, hvordan du distribuerer det rigtige indhold til de rigtige modtagere. Målet er i sidste ende flere tilfredse kunder, der spenderer mere.

Eric´s oplæg til MarketingCast 2016

Opskrift: 3 Content Marketing tiltag der skaber kunder

Hvis dit Content marketing arbejde kun er nogle blogposts, et par guides og en fancy video, SKAL du deltage her!

For så har du et kæmpe potentiale til at udnytte Content Marketing-arbejdet og data til at skabe masser af flere leads. For Content Marketing er meget mere.

På dette online foredrag gennemgår Eric 3 helt konkrete content marketing tiltag, som du kan kopiere direkte i din marketingstrategi uden du skal sætte hele årsbudgettet på spil.

Eric forklarer hvorfor disse tre tiltag er givende. Bagefter får du opskriften til at implementere dem selv. Oplægget er fyldt til bristepunktet med eksempler, så du se dem in action. Det betyder, at du får en god fornemmelse, om tiltagene er relevante for netop din situation og hvordan du dagen efter selv kan sætte dem op.

Oplev Eric´s foredrag, så du kan konvertere flere af dine besøgende til leads og til sidst til betalende kunder!