Eric Ziengs
Content Marketing ekspert og podcast vært

Eric er vært på Help Marketing-podcasten, der hver uge sætter fokus på ét emne inden for digital markedsføring. Fokus er på at hjælpe andre. Det sikrer, at du også selv får succes.

Det er lige præcis den indstilling, content marketing også kræver. Eric har mange års erfaring fra kundearbejde i sin egen konsulentvirksomhed Nochmal og fra arbejdet som digital strateg hos Danmarks største site for boligejere, Bolius med en lille million sessions om måneden.

Det er den samlede viden, du får i komprimeret form.

Eric´s oplæg til MarketingCast 2016

Opskrift: 3 Content Marketing tiltag der skaber leads og kunder

Hvis dit Content marketing arbejde kun er nogle blogposts, et par guides og en fancy video, SKAL du deltage her!

For så har du et kæmpe potentiale til at udnytte Content Marketing-arbejdet og data til at skabe masser af flere leads. For Content Marketing er meget mere.

På dette online foredrag gennemgår Eric 3 helt konkrete content marketing tiltag, som du kan kopiere direkte i din marketingstrategi uden du skal sætte hele årsbudgettet på spil.

Eric forklarer hvorfor disse tre tiltag er givende. Bagefter får du opskriften til at implementere dem selv. Oplægget er fyldt til bristepunktet med eksempler, så du se dem in action. Det betyder, at du får en god fornemmelse, om tiltagene er relevante for netop din situation og hvordan du dagen efter selv kan sætte dem op.

Oplev Eric´s foredrag, så du kan konvertere flere af dine besøgende til leads og til sidst til betalende kunder!