Rikke Moos
Specialist i salgstekster

Rikke er tekstmentor og underviser med speciale i salgstekster. Hun brænder for at hjælpe selvstændige og marketingfolk med at tiltrække flere kunder via skarpe salgstekster. Hun er især optaget af psykologien bag salgstekster, og hvordan vi fanger, fastholder, fascinerer og sælger til vores kunder – sobert og uden salgsgas. 

Siden hun startede som selvstændig i 2003, har hun hjulpet hundredvis af virksomheder – fra små soloselvstændige til store internationale koncerner – med at konvertere kundeemner til kunder og forbedre bundlinjen med skarpe salgstekster til hjemmesider, nyhedsbreve, kampagnemateriale osv. I dag er hun en af landets mest efterspurgte undervisere inden for disciplinen.

Rikke er også forfatter til flere bøger om marketing – og kreatøren bag ’Master i salgstekster’, Danmarks første certificeringsuddannelse i salgstekster.

 

Rikke´s oplæg til MarketingCast 2017

Psykologien bag effektive salgstekster

– og 5 hemmelige tips fra tekstforfatterens værktøjskasse

 

Du ved det allerede...

Evnen til at skrive tekster, der sælger, er en af de vigtigste færdigheder, du kan udvikle, hvis du vil skabe bedre resultater i din virksomhed. Med gode salgstekster kan du generere flere kundeemner, tiltrække nye kunder og sælge mere. Du kan fylde dine workshops, få flere på mailinglisten – og sælge flere bøger, foredrag og ydelser.

Men i en tid, hvor kunderne dagligt bliver bombarderet med op mod 5000 marketingbudskaber, er det sin sag at trænge igennem støjen. Der skal mere til end kække overskrifter, kloge ord og kulørte call-to-action knapper at konvertere læsere til kunder.

Og hvad er så det?

Det får du svar på i denne Marketingcast, hvor Rikke Moos giver dig et indblik i psykologien bag effektive salgstekster – og indvier dig i nogle af de ’hemmelige’ teknikker, professionelle tekstforfattere bruger til at fange, fastholde og fascinere læserne – og konvertere dem til kunder. Glæd dig bl.a. til at blive klogere på:

- De psykologiske drivkræfter, der ligger til grund for den effektive salgstekst

- Den største årsag til, at 9 ud af 10 salgstekster skyder forbi – og hvordan du nemt løser problemet

- Hvordan du tryllebinder læseren fra start – og gør din tekst uimodståelig

- Hvorfor du ALTID skal inkludere spørgsmål i dine salgstekster – og hvad du skal spørge om!

- Et overset kneb, der engagerer læseren på et splitsekund – og suger ham dybt ned i teksten

- Det usynlige fascinationstrick, der virker som en magnet på dine ideelle kunder – og 4 gratis skabeloner, så du kan bruge tricket med det samme.