William Atak
Adm. Direktør

William Atak er en af Danmarks førende eksperter i håndtering af shitstorm og adm. direktør i ATAK A/S, hvor lige fra helt små til nogle af Danmarks største virksomheder rådgives proaktivt og reaktivt i digitale kriser.

William er ligeledes idemanden bag SAFEonNET®, der har lanceret Shitstormforsikringen i samarbejde med Topdanmark og ligeledes Websafe i samarbejde med AIG, der målretter sig privatpersoner.

William holder en del foredrag og kurser, hvor alle led i virksomhederne fra kundeservice til topledelse bliver bedre klædt til at håndtere shitstorms.

 

William´s oplæg til MarketingCast 2017

Sådan håndterer du en shitstorm

Shitstorms fylder mere og mere og er blevet en reel trussel i den digitale virkelighed. En shitstorm er en ukontrollerbar situation for de fleste, hvad enten man er virksomhed eller privatperson – og alle virksomheder, uafhængigt af størrelse, er i risikogruppen. En shitstorm har i de fleste tilfælde et negativt udfald, og hvis de digitale efterladenskaber af dårlig omtale ikke håndteres korrekt, resulterer det i store økonomiske tab og truer virksomhedens eksistens.

En shitstorm har typisk sin oprindelse på sociale medier, anmeldelsessider, private blogs osv. og kan resultere i omtale på landsdækkende medier – med langsigtet negativ effekt på Google, der for de fleste virksomheders tilfælde betyder et økonomisk tab pga. manglende ordrer samt besvær med at tiltrække nye medarbejdere og samarbejdspartnere.

I indlæg får du indblik i:

- Hvorfor og hvordan opstår en shitstorm?
- Hvilken skade gør den?
- Hvordan håndteres en shitstorm?
- Hvordan håndteres dårlig omtale på Google, sociale medier og anmeldelsessider?